30e Friese elfstedencontest 2014    
Vragen ?  Ideeen?  of een lege stad bezetten?

mail de organisatie

Terug

   

Dertigste ! Friese 11 stedencontest 2014.

Op zondag 16 november is het zover; de dertigste 11stedencontest. Een mijlpaal. Al 30 jaar een succesvolle contest, en we hopen nu op nog meer deelnemers. Vanwege de lange traditie heeft het bestuur van afdeling A-14 besloten geen veranderingen door te voeren in de gebruikte banden. Met behulp van vele vrijwilligers zal er getracht moeten worden om alle 11 steden en klunplaats Bartlehiem te werken op de 2- en 80meterband. In het reglement kun je alles lezen hoe te werk te gaan. . Er zullen zoveel mogelijk radio amateurs, die in steden wonen, QRV zijn. En waar dit niet mogelijk is, zullen radioamateurs van buiten een mobiel station opzetten. En er zijn veel radio amateurs die komen helpen. De organisatie is iedereen die steden en klunplaats vertegenwoordigen dankbaar. Zij zijn het die de contest mogelijk maken. En de beste manier om deze radio amateurs te belonen voor hun inspanningen, is om mee te doen met de contest. En vanwege de dertigste keer zal de eerste prijs beloond worden met een beker,  de 2e en 3e prijs met certificaten en worden er Friese hebbedingetjes verloot. Je treft wellicht oude bekenden weer eens op de band. Je kunt zo fanatiek zijn als je wilt, maar gewoon lekker meedoen is ook heerlijk.

Kortom: Graag tot horens op zondag 16 november.

Contact voor de bezetting van de steden wordt gedaan door Peter PE1CDA

Tel: 06-51528793 of  via  pe1cda@veron.nl

 Namens de gehele organisatie een fijne contest gewenst !

Geen veranderingen.

De organisatie heeft zowel voor- als tegenstanders gehoord over eventuele veranderingen in de te gebruiken banden. En, omdat er voor- en tegenstanders zijn, hebben we besloten dat het beste is om eerst geen veranderingen in de gebruikte banden te doen plaatsvinden.

 

FAQs:
Wanneer wordt de uitslag bekend gemaakt? De uitslag staat altijd in het februarinummer van Electron en in de februarinummers van de Friese Club/afd bladen en meestal net iets eerder op deze site (eind januari).
Kan ik over de uitslag corresponderen? Ja maar wel graag per mail.
Het was onmogelijk de eigen multiplier te werken: De organisatie controleert het en compenseert als dat zo is.
Hoe krijg ik mijn prijs? Buiten de regio 14 sturen we hem meestal op, binnen R14 proberen we hem persoonlijk uit te reiken.
Deelname buitenlandse stations: Ja buitenlandse stations kunnen ook deelnemen, Zij geven uiteraard geen regio en alle QSO,s zijn 2 punten waard.
Loggen in N1MM: Probeer log type "DX", bij naam het regionummer invullen en bij comment het QTH, De score handmatig uitrekenen.
Ik snap niets van de puntentelling: Leest het reglement nog eens door, stuur het log op tijd in, dan komt het vast goed.
Zijn alle steden bezet?: De organisatie probeert minimaal 1 station per stad/per band te activeren als er normaal geen actieve zendamateurs wonen, maar er kan immers altijd wat tussen komen, buiten de organisatie om. Dat kan zijn een defect of pech.
Kan ik ook een stad activeren?: Ja natuurlijk,  bel maar met Peter 06-51528793 of  mail e1cda@veron.nl    
Kan de contest ook van 80 naar 40m verplaatst worden? Wat ons betreft wel, laat maar weten wat u er van vindt 
Iemand zat niet precies binnen de stadsgrenzen: Dat kan voorkomen maar dat kan/mag alleen op verzoek van of in vooraf overleg met de organisatie.
Zitten er mazen in het reglement? : Dit is een sportieve contest, doe ook sportief mee en help het reglement voor iedereen eenvoudig te houden !